Zorgvakantie

Zorgvakantie op maat

U wilt graag op vakantie gaan maar u (of uw partner) heeft zorg nodig. Het kan erg lastig zijn om dan een passende vakantie te vinden. Ook wanneer u een vakantie gevonden heeft kan dit zorgen voor veel stress door het regelen van zorg op locatie. Dit is natuurlijk niet waar een vakantie voor bedoeld is. Hetvakantiebureau biedt seniorenvakanties en zorgvakanties aan zodat u met of zonder begeleiding even helemaal tot rust kunt komen.

Wat is een zorgvakantie

Voor senioren die dagelijks persoonlijke of verpleegkundige zorg nodig hebben zijn speciale locaties uitgezocht waar zorg op afgestemd is. Tijdens de zorgvakantie is er goede begeleiding door gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Daarnaast is elke accommodatie aangepast zodat het optimaal toegankelijk is voor mindervaliden. Hierdoor kunt u optimaal genieten van een zorgvakantie die speciaal op u is afgestemd.

Wat gaat u doen?

Tijdens de zorgvakantie zijn er talloze activiteiten te doen. U wordt eerst op zaterdag middag ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Daarna wordt u door onze vrijwilligers geholpen om uw koffers uit te pakken. Daarna is de vakantie begonnen. Er zijn diverse activiteiten zowel binnenshuis als buitenshuis waaraan u kunt deelnemen. Maak en mooie fietstocht met uw partner of een vrijwilliger, een wandeling in de natuur, bezoek de lokale markt of doe mee aan 1 van de leuke workshops. Ook zijn er muzikale- en filmavonden. U kiest zelf wat u leuk vindt.

De locaties

De senioren- en zorgvakanties worden op verschillende locaties aangeboden.
• Lunteren, De Werelt
• Doorn, Nieuw Hydepark
• Ermelo, Dennenheul
• Mechelen-Limburg, De Heerenhof
• Lemele, De Imminkhoeve
• Wezep, IJsselvliedt
• Varen met de Prins Willem Alexander

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Hetvakantiebureau of bezoek de website voor extra informatie of om te reserveren. Zorgvakanties geheel op maat speciaal voor u.