Ontspannen op vakantie met Ontspanjenu | Vakantiehuizen

ontspanjenu

Zoekt u een vakantie in het mooie Nederland? Dan bent u bij Ontspanjenu.nl aan het juiste adres. Ontspanjenu.nl is een bedrijf uit Lunteren wat zich specialiseert in vakanties op de Veluwe. Met een klein aanbod is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Dat is precies waar de oprichters voor staan, ervaringen in hun werk het beste voor de bezoeker realiseren. Wilt u maximaal genieten op de Hoge Veluwe? Dat kan bij in één van de luxe vakantiehuizen.

Vakantiehuizen voor 12 personen

U leest het goed, de vakantiehuizen, ook wel vakantievilla’s zijn enorm. De huizen zijn ingedeeld dat u er met meerdere families tegelijkertijd kunt verblijven. Op de begane grond vindt u het woongedeelte van het huis, met een ruime eet- woonkamer. Op de eerste etage vindt u het eerste gedeelte van de slaapruimtes, één kamer met een tweepersoonsbed en twee kamers met éénpersoonsbedden. In de souterrain vindt u de zelfde indeling echter vindt u hier ook de sauna en de whirlpool, een heerlijke luxe.

Grote vakantiehuizen

Een groot vakantiehuis neemt meerdere voordelen met zich mee. Het huis is uitermate geschikt voor een weekend weg met vrienden en/of vriendinnen, maar ook voor grote families. Aan alles is gedacht, zelfs de vaatwasser ontbreekt niet.

Wat te doen bij de vakantiehuizen?

Misschien vraagt u zich af, wat is er nu allemaal te doen op de Veluwe? Ik kan u vertellen dat er genoeg te doen is. U kunt naar de Hoge Veluwe voor een rustige of juist sportieve wandel- of fietstocht. Een aanrader is om vroeg op te staan voor een wandeling, het is mogelijk dat u herten en wilde zwijnen tegen komt. Naast de prachtige natuur wat rondom Ede en Lunteren ligt is er ook genoeg te beleven in de stad. Lekker winkelen in Amersfoort, Veenendaal of Arnhem? Het kan allemaal

Ontspanjenu.nl staat voor u klaar als het gaat om een heerlijke vakantie in eigen land. Meer weten? Kijk snel op de website van ontspanjenu.nl

ontspanjenu

ontspanjenu voor een heerlijke vakantie in Nederland