Rijschool in gemeente Ede?

Rijschool speelziek ede

Zoek je een goede rijschool in de gemeente Ede? Dan is autorijschool Speelziek de beste keuze voor je. Met jaren aan ervaring en vele professionals in dienst kies je voor de beste rijschool in de gemeente Ede.

Waarom rijschool Speelziek?

Bij rijschool Speelziek uit Ede ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een rijschool die jouw aan je rijbewijs helpt. Zo is het mogelijk om naast de praktijklessen ook diverse theoriecursussen te volgen. Tijdens deze cursus word je optimaal voorbereid voor het theorie-examen. Als we naar de gemiddelden kijken zien we dat er aanzienlijk meer cursisten slagen dan zelfsturende kandidaten.

Wat heeft rijschool Speelziek Ede te bieden?

Speelziek heeft diverse cursussen onder andere:

  • Auto rijbewijs B
  • Motor rijbewijs
  • Bromfiets
  • Vaarbewijs
  • Aanhanger
  • Vrachtwagen
  • Tractor

Daarnaast biedt Rijschool speelziek nog diverse speciale cursussen: De DAF Chauffeurstrainingen, nascholing / Code 95 en de medische rijbewijskeuring.

Veilig Verkeer Nederland

Jaap Speelziek is sinds september 2010 de plaatselijke voorzitter van Veilig Verkeer Nederland. Speelziek organiseert voor basisscholen in de gemeente Ede verkeersexamens. Naast de theorie is Rijschool Speelziek zeer betrokken bij het praktisch verkeersexamen. Hier wordt getoetst of er genoeg verkeerskennis aanwezig is om deel te nemen in het verkeer.

Rijschool Speelziek uit Ede is voor de kleinste al zeer betrokken bij het verkeer.

Het verkeerscentrum is eenvoudig te bereiken in Ede. Het bedrijf is gelegen aan de rijksweg tussen Veenendaal en Ede. Het kantoor in Ede is iedere maandag t/m vrijdag open van 8:00 – 17:30 en op zaterdag van 8:00 – 12:00 uur.

Voor al je vragen over de rijschool, examens, lessen neem gerust contact op via het telefoonnummer 085- 48 77 100.

Rijschool Speelziek Barneveld en Aalten

Rijschool Speelziek  heeft naast de vestiging in Ede nog twee vestigingen, in Barneveld en Aalten. De openingstijden van Barneveld en Aalten zijn maandag t/m vrijdag 9:00 -17:30

In de agenda op de site vind je wanneer een cursus gegeven wordt.