Feestlocatie Floor

Partycentrum-floor

Zoek je een feestlocatie in de buurt van Ede? Dan ben je bij partycentrum Floor uit Lunteren aan het juiste adres. De meest gezellige en sfeervolle feestlocatie uit de omgeving van Ede. Een uitgebreid aanbod voor jong en oud, maak jouw feest tot een gebeurtenis waar nog jaren over gesproken wordt.

Wat heeft feestlocatie Floor te bieden?

Partycentrum Floor staat klaar voor jouw feest. Of dat nu een bruiloft, jubilea, receptie of een geboortefeest is dat maakt niet uit. De feestlocatie beschikt over drie zalen: De feestzaal, het cafe en de kelderzaal.

De feestzaal biedt plaats voor 220 personen. Door de aanwezigheid van een ruim podium is de feestzaal uitermate geschikt voor live muziek of toneel. De feestzaal is modern ingericht en zeer bruikbaar voor grote feesten en partijen.

Het café heeft ruimte voor een gezelschap tot maximaal 70 personen. Door de historische aankleding van het café waan je jezelf in een huiskamersfeer, een uitermate geschikte feestlocatie.

In de kelderzaal bevinden zich vier automatische kegelbanen. In de zaal is een ruime bar met een keuken. De feestlocatie is ingericht voor maximaal 70 personen en is rolstoel toegankelijk door de lift.

Waarom is partycentrum Floor perfect voor jou?

Floor is voor iedereen. Of je nu houdt van en klassieke receptie waar je eens goed kan bij praten, of kiest voor een knal feest, Floor is de locatie. Je kan het zo gek niet verzinnen en het kan bij Partycentrum Floor. Een buffet tijdens uw receptie? Het is mogelijk. Een swingende band tijdens jullie bruiloft? Het is mogelijk bij Floor. De mensen van de feestlocatie denken altijd met jullie mee om zo jullie feest tot een hoogtepunt te helpen.

Heb je nog vragen of wil je alvast boeken? Neem dan contact op met Partycentrum Floor en laat je verbazen door de mogelijkheden.

Partycentrum is gelegen in het centrum van Lunteren, goed te bereiken vanaf de snelweg en heeft een ruime (eigen) parkeerplaats