Bedrijventerrein BT A12

bedrijventerrein A12 ede

Bedrijventerrein A12 is een zeer modern bedrijventerrein met een gemengde variatie aan bedrijven. Het bedrijventerrein is gesitueerd in de kom van de snelwegen A12 en A30. Op korte afstand van het bedrijventerrein ligt het treinstation Veenendaal – de Klomp. Op dit bedrijventerrein zitten verschillende bedrijven in de Food-branche. Onder andere door stimulatie van het Food-valley project. Dit terrein voor bedrijven in Ede zet in op duurzaamheid. Verantwoordelijk omgaan met de ruimte wordt op alle manieren gestimuleerd. Zo maken veel bedrijven gebruik van hoogbouw en wordt er dicht op elkaar gebouwd. Op deze manier wil dit bedrijventerrein verantwoordelijk omgaan met de beperkte ruimte die beschikbaar is en ook nieuwe bedrijven de kans blijven bieden zich te vestigen op dit prachtige terrein.

Bedrijventerrein A12 focust op duurzaam ondernemen, zo is het bedrijventerrein voorzien van een collectief WKO systeem waarbij warmte en koude in de grond wordt opgeslagen. Verder wordt er gebruikt gemaakt van wind-energie en wordt duurzaam bouwen gestimuleerd. Kortgeleden is er een nieuw glasvezelnetwerk aangelegd voor razendsnel internet.

Parkmanagement zorgt voor de veiligheid op dit bedrijventerrein. Nu en in de toekomst. Van de 100ha bedrijventerrein is nog 51 hectare beschikbaar voor nieuw te vestigen bedrijven. Doelgroep hierbij zijn kantoren en lichte hoogwaardige bedrijven.