Autoschade bedrijf Roseboom

Heeft u pech gehad met uw auto? Autoschade Roseboom uit Wekerom staat voor u klaar om u te helpen. Door de jaren aan ervaring en een oog voor het kleinste details is autoschadebedrijf Roseboom een geschikte partner voor verschillende schades aan uw auto. Roseboom is specialist als het gaat om grote en kleine schades.

Waarom Autoschade Roseboom?

Roseboom is gecertificeerd in aluminium schade herstel, een vereiste als het gaat om kwaliteit en snelle service. Het bedrijf gaat ontzettend met de tijd mee, naast goed opgeleid personeel heeft het bedrijf ook de beschikking over de meest moderne equipement. Naast het goed afhandelen van uw schade biedt Autoschadebedrijf Roseboom ook een uitstekende service: mocht u het willen dan  regelt Roseboom namelijk alles voor u, zelfs de verzekeringszaken.

Wat te doen bij schade

Schade is nooit fijn maar toch zijn er een aantal tips om zo snel en goed mogelijk met de schade om te gaan.

–          Getuigen: noteer meteen hun identiteit; kenteken van hun voertuig
–          Neem verzekeringsgegevens van de tegenpartij over van de groene kaart. Bij auto’s uit bepaalde landen (Frankrijk, Italië) staan de gegevens op een document onder de voorruit.
–          Let op! In bepaalde landen is het heel moeilijk om alleen via het kenteken een verzekeraar te achterhalen.
–          Geef goed aan waar de schade zich bevindt. Dit voorkomt achteraf ontkenning van de tegenpartij: “O, maar die schade heb ik niet veroorzaakt…”
–          Maak foto’s van de schade. Zeker in het buitenland.
–          Invullen vraag 12. Met kruisjes geeft u beiden aan wat de toedracht van het ongeval is. Vul onderaan ook in hoeveel kruisjes u gezet heeft! Soms wil een tegenpartij achteraf er stiekem een kruisje bijzetten.
–          Kruis bij vraag 12 het juiste vakje aan. Nooit een vakje aankruisen dat ongeveer de situatie weergeeft! Lukt het beschrijven niet met vraag 12, gebruik dan punt 14 (opmerkingen).
–          Vermeldt de tegenpartij onder punt 14 iets waarmee u het niet eens bent? Dan duidelijk protest aantekenen. Anders wekt u de schijn dat u het met de opmerking(en) eens bent.
Bron: Focwa
 

Kiest u er voor om uw schade snel te laten verwijderen? Bel dan direct met Roseboom Autoschade: (0318) 461 822