Schuiteman Accountants & Adviseurs uit Ede partner van het Centrum voor Jong Ondernemerschap Ede

Schuiteman Accountants & Adviseurs uit Ede sluit zich aan bij het Centrum voor Jong Ondernemerschap als partner. Schuiteman laat hiermee zien dat ze het belangrijk vindt dat startende ondernemers een plek hebben waar ze naartoe kunnen met hun vragen op  het gebied van ondernemerschap.

“Startende ondernemers weten veel af van hun dienstverlening of de producten die ze aan de man willen brengen. Dat is vaak de reden dat ze als ondernemer gaan starten. Ze weten echter niet altijd hoe ze hun boekhouding of administratie moeten doen. Of hoe bijvoorbeeld de Belastingdienst werkt en welke fiscale mogelijkheden er zijn voor startende ondernemers. Wij geloven dat hoe meer kennis een startende ondernemer heeft van deze zaken, hoe meer ontspannen het ondernemen wordt. Als kantoor doen wij niets liever dan het ontzorgen van ondernemers op dit gebied. Zo kunnen zij zich volledig richten op het leveren van hun diensten en producten” aldus Robert Jan Stronkhorst, Vestigingsdirecteur van Schuiteman Accountants & Adviseurs Ede.

Maandelijks is Schuiteman aanwezig op de gratis inloopspreekuren voor startende ondernemers uit Ede. Hier kunnen startende ondernemers al hun vragen kwijt op het gebied van financiën.