Het oude politiebureau gerestyled

het oude politiebureau

Het restaurant “het oude politiebureau” in Ede is totaal gerestyled. Naast de nieuwe look in het restaurant is er ook een nieuwe menucart met a la carte gerechten. Daarnaast kan elke gast ook een eigen menu samenstellen uit een keuze van telkens wisselende gerechten. Eigenaar Edwin van den Oever over de veranderingen: ,,Onze gasten zijn positief verrast en noemen de metamorfose on-Edes. Maar in een gemeente van deze omvang, is zeker plek voor onze nieuwe opzet.”

Het restaurant heeft een metarmorfose ontvangen naar een modern en eigentijds restaurant met een warme en eigentijdse uitstraling. Bij de entree trekt de hoge wijnkast direct de aandacht. Een grote houten tafel voor 12 personen is een van de eyecatchers in het restaurant. Eén van de poten is het oude fornuis oma Van den Oever. En is nu een pronkstuk in het restaurant van haar kleinzoon Edwin. Naast het interieur is ook de menukaart vernieuwd en draait mee met de culinaire seizoenen. Met hulp van veel lokale ondernemers is de verbouwing in vijf dagen gerealiseerd. Case Communicatie ontwierp een passend logo bij het nieuwe interieur.

Het restaurant uit Ede maakt gebruik van Food Valley producten zoals kalfsvlees van ecofields en Remeker kaas uit Lunteren. De eieren komen van zorgboerderij het Paradijs en wild en lam komt vanaf de hoge Veluwe. Heb jij hier al gegeten? En beviel het? Laat het ons weten in de reacties.

hetoudepolitiebureau.nl