Food Valley en Ede

Food Valley Ede

Ede is een jonge en bloeiende gemeente midden op de Veluwe. Met een groeiende bevolking en een bloeiende economie en de natuur overal om je heen is Ede een geliefd dorp om in te wonen. Bewoners en ondernemers in Ede zijn vrij sterk georiënteerd op het buitenleven, niet zo gek als je in deze prachtige omgeving woont. Ede heeft iets buitengewoons. Ede heeft uitgestrekte bos en heidegebieden en ligt centraal in Nederland. Het is dus de ideale omgeving om te leven. De voorzieningen in Ede zijn goed geregeld, zo is er een groot winkelcentrum met diverse mogelijkheden tot uitgaan. Een treinstation en een CineMec Bioscoop. Ede ligt vlak naast de snelweg en is dus vanuit het hele land goed bereikbaar.

Ede behoort tot de Food Valley, Food Valley is hét agrofoodcentrum van Europa. Met een grote diversiteit aan bedrijven, georiënteerd op agrarische bezigheden is Ede het ideale centrum van Food Valley.

Meer weten over Food Valley? Kijk dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>