Autoschade in Ede?

Hebt u autoschade in de omgeving van Ede? Of bent u op zoek naar een autoschadebedrijf dat goedkoop de autoschade van uw bedrijfsauto’s kan repareren? Roseboom autoschade en spuiterij is dan een goede kandidaat. Roseboom BV zit in Wekerom en is gespecialiseerd in het perfect afhandelen van autoschade. Hierin gaat Roseboom BV heel ver. Zo zorgt Roseboom autoschade en spuiterij niet alleen voor een perfect schadeherstel maar wordt ook het papierwerk met de verzekering door Roseboom BV voor u geregeld. Roseboom BV partner van Focwa autoschade en levert 4 jaar schadegarantie bij al het schadeherstel.

In dit artikel beschrijven we een paar dingen waar u op moet letten als u autoschade hebt.

Waar u op moet letten bij autoschade in Ede:

  • Zorg voor een schadeformulier in uw auto
  • Zorg dat u altijd een camera bij u hebt of in uw auto hebt liggen. (camera van uw mobiele telefoon?) Maak foto’s van de situatie. Hiermee creĆ«ert u bewijs voor de verzekeraar. Dit voorkomt dat u later met onterechte schadeclaims van de tegenpartij te maken krijgt.
  • Waarschuw altijd de politie, zij zijn gespecialiseerd in het afhandelen van autoschade.
  • Noteer namen en adressen van getuigen
  • Regel de schadeafhandeling met een bedrijf dat gespecialiseerd is in autoschade in Ede.

Hoewel autoschade vervelend blijft en helaas veelal niet te voorkomen is kan met de juiste afhandeling een hoop ellende voorkomen worden.